Aan de slag als Accountmanager

Begin dit jaar was ik me aan het oriënteren op een nieuwe baan. Ik zocht een organisatie die investeert in activiteiten rondom Oracle. Een organisatie die mooie en uitdagende opdrachten uitvoert. Sinds drie maanden werk ik bij Qualogy als Accountmanager. Ik vertel graag meer over mijn werk en sollicitatie.

Ik heb rechtstreeks contact opgenomen met collega Leon de Werker, die ik al langer kende, met de vraag of we eens konden praten over samenwerking. Daar is een gesprek uitgekomen van ruim een uur. Vervolgens heb ik een gesprek gevoerd met een collega uit mijn nieuwe team en tot slot nog een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna waren we er snel uit en kreeg ik het goede nieuws: een baan bij Qualogy als Accountmanager in de Applications unit.

Elke klant als referent

Drie maanden geleden ben ik gestart. Het meest uitdagende in mijn functie als Accountmanager vind ik het binnenhalen van nieuwe opdrachten of klanten. Ik ben gedreven om in elke opdracht goed werk te leveren en zie iedere klant als referent voor Qualogy. Dit kan een project zijn, detachering of het ontwikkelen van maatwerk. Wat betekent: veel op bezoek en contact houden.

Qualogy is overal ‘Oracle’

Tijdens mijn sollicitatieprocedure voelde ik bij Qualogy overal ‘Oracle’. Het is duidelijk dat we hierop focussen en goed werk willen leveren. Daarbij investeert Qualogy in mensen en producten om altijd de beste oplossingen en resultaten te leveren. Qualogy is een organisatie die haar mensen blijft opleiden. Ik word hier uitgedaagd  om me te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te doen.

De sfeer in mijn team is goed. Collega’s hebben onderling interesse voor elkaar, qua werk en privé. Er is ruimte voor gesprekken. We gaan vol aan de bak voor ons bedrijf en willen onszelf ontwikkelen.

Niet aarzelen maar doen

Bij Qualogy passen mensen met passie voor hun werk, die persoonlijk contact tussen collega’s waarderen en openstaan voor nieuwe ontwikkelingen. Spreekt dit jou aan en wil je actief bezig zijn met Oracle en de nieuwe producten? Wil je gestimuleerd worden om je te ontwikkelen? Dan is mijn advies: niet aarzelen maar doen! Bel of schrijf... wat je ook doet: solliciteer!

Wouter: “Tijdens mijn sollicitatieprocedure voelde ik bij Qualogy overal ‘Oracle’”