Aan het werk voor onze buitenlandse klanten

In 2009 zag ik dat Qualogy Caribbean meerdere vacatures had. De organisatie trok mijn aandacht omdat ik had gehoord over de informele sfeer en de professionele aanpak. En je hebt er de mogelijkheid om opdrachten te doen voor buitenlandse klanten. Ik solliciteerde, en gelukkig: ik werd aangenomen! In april 2009 begon ik als Junior Oracle Developer. 

Nadat ik aangenomen werd, stond de Qualogy-bootcamp op het programma. Samen met andere nieuwe medewerkers werd ik in korte tijd inhoudelijk klaargestoomd voor mijn functie. Ik heb er van alles geleerd: deze kennis en ervaring kan ik ook nu nog steeds gebruiken in mijn werk. 

Doorgroeien

In de loop der jaren ben ik doorgegroeid binnen de organisatie. Ik heb een tijdje de functie van Team Lead gehad en nu werk ik als Technical Manager Oracle Department. Dat bevalt me erg goed. 

De grootste van de regio

Ik blijf mezelf steeds verder ontwikkelen, net als Qualogy Caribbean zelf. Ik heb Qualogy Caribbean zien groeien van een organisatie in ‘learning mode’ naar de grootste in onze regio. Eerst hadden we voornamelijk Surinaamse klanten, nu is dat zeker niet meer het geval. 

Meer ervaring

En er is meer veranderd. Ondertussen bestaat de bootcamp niet meer. Tegenwoordig hebben nieuwe medewerkers al meer ICT-ervaring, er zijn veel relevante opleidingen in Suriname bijgekomen. Daarnaast kunnen ze extra ervaring opdoen binnen het werk door vanaf het begin af aan mee te lopen met projecten. 

Volop inzetten op ontwikkeling

Ik ben er trots op dat Qualogy Caribbean blijft groeien en leren. We zetten nu volop in op de verdere ontwikkeling van technische kennis van ontwikkelaars, testers en DBA. Ook kijken we altijd naar mogelijkheden voor (nieuwe) buitenlandse opdrachten. Ik ben benieuwd naar de toekomst en hoop nog van alles mee te kunnen maken bij Qualogy Caribbean!