Een eer om de Oracle Excellence Award te winnen

Fantastisch: gisteren is qualogy op Oracle OpenWorld 2015 bekroond met Oracle's 2015 Excellence Award for Cloud ISV Partner of the Year – EMEA! We ontvingen deze award voor de ontwikkeling van Forceview, de strategische oplossing voor personeelsplanning op het Oracle Cloud Platform. Als medeoprichter van Forceview ben ik natuurlijk ontzettend trots op deze onderscheiding.

Dan Miller onverhandigde deze mooie award aan ons Dan Miller onverhandigde deze mooie award aan ons

We ontvingen de award uit handen van Dan Miller, Senior Vice President Worldwide ISV & OEM Sales. Hij vertelde dat dat Qualogy de award dubbel en dwars heeft verdiend. We zijn gekozen uit 6300 ISV (Independent Software Vendor) partners van Oracle wereldwijd. Het is natuurlijk een grote eer voor Qualogy om deze Oracle Excellence Award te winnen.

Videoshoots en boeiende meetings

Het verkrijgen van de prijs geeft zeer veel aandacht en erkenning van Oracle. Mijn agenda hier tijdens Oracle OpenWorld is van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gevuld met interessante afspraken. Ik maak kennis met product managers, sales managers en executives en heb meetings met toonaangevende partijen zoals Forrester, IDC en Gartner. Ook heb ik al verschillende videoshoots achter de rug: ontzettend leuk om te doen. Bekijk onderaan deze blog één van mijn video's.

En dan... de foto's!

Op de foto met Dan Miller én de award Op de foto met Dan Miller én de award
Trots op onze award Trots op onze award
Gudron: “Ik ben natuurlijk ontzettend trots op deze mooie award”