En de winnaar is... Qualogy!

Dinsdag 14 juni: ruim 200 aanwezigen verzamelen zich in restaurant ‘Het Strand’ in Katwijk aan Zee. Hier verdeelt Oracle Nederland vandaag haar ‘Excellence Awards 2015-2016’ onder haar partners. Ook Qualogy dingt mee naar nominatie en is aanwezig. Zal het ons lukken om een nominatie – én award – in de wacht te slepen..?

De Excellence Awards worden uitgereikt voor de prestaties van Oracle-partners in het fiscale jaar 2015-2016. Hiervoor weegt ook de score in het mission goals programma mee, zoals de inzet om medewerkers te trainen en certificeren. Oracle Partners konden zich vóór het event opgeven als kandidaat voor nominatie. Wij hadden Qualogy opgegeven op 6 van de 12 deelgebieden, namelijk:

  • Database  
  • Middleware
  • HCM Cloud
  • Servers and Storage Systems
  • Engineered Systems
  • Business Analytics

Het event start met een presentatie door Oracle over het afgelopen fiscaal jaar. Arno Nienhuis, Sr. Director Alliances & Channels Benelux van Oracle, licht toe welke awards er precies worden uitgereikt. Vervolgens worden - net als bij de Oscars - eerst de genomineerden bekendgemaakt. Hierna worden de winnaars onder luid applaus het podium opgeroepen. Kortom: de spanning stijgt...

Arno Nienhuis en Mark van Leeuwen van Oracle reiken de Excellence Award aan mij uit Arno Nienhuis en Mark van Leeuwen van Oracle reiken de Excellence Award aan mij uit

4 Nominaties en 2 awards

Voor elk deelgebied heeft Oracle 3 of 4 partners genomineerd. Voor ons dus een enorme eer dat wij onze bedrijfsnaam maar liefst 4 keer door het restaurant horen schallen. 4 Nominaties, op de deelgebieden Middleware, Engineered Systems, HCM Cloud en Business Analytics. Maar het wordt nog mooier. Ons werk wordt bekroond met 2 Oracle Excellence Awards:

  • Middleware Partner of the Year
  • Business Analytics Partner of the Year

Een prachtige prestatie!

Prestaties in het afgelopen jaar

Met 5 Oracle-implementaties in de laatste 12 maanden heeft Qualogy zich in de kijker gespeeld. We verkochten onder meer Oracle Process Cloud, HCM Cloud,  Middleware, Management Packs én Golden Gate aan grote nieuwe opdrachtgevers. Ook investeerden we in de Oracle Marketplace door payroll-interfaces te bouwen tussen HCM Cloud en payrollaanbieders Raet, Cobra (SDWorx) en Afas.

Waardering voor onze inzet

Tijdens Oracle OpenWorld 2015 werd Qualogy al bekroond met Oracle's 2015 Excellence Award for Cloud ISV Partner of the Year – EMEA. We ontvingen deze award voor de ontwikkeling van Forceview, de strategische oplossing voor personeelsplanning op het Oracle Cloud Platform. De partner Awards 2015-2016 tonen opnieuw dat Oracle ons erkent als waardevolle partner.

Trots om bij Qualogy te werken

Ik ben trots op deze waardering door Oracle voor ons bedrijf. Voor mij laat deze prestatie vooral zien dat Qualogy een ongekend brede expertise biedt. Er is geen andere partner op zoveel verschillende gebieden genomineerd en wij ontvingen als enige 2 awards. Qualogy werkt dan ook vanuit 10 specialisaties. Van Finance Cloud en Oracle e-Business Suite tot Middleware en Engineered Systems.

"Voor mij laat deze prestatie vooral zien dat Qualogy een ongekend brede expertise biedt"