IT-talent, kom bij Qualogy Caribbean!

Graag verwelkom ik je bij Qualogy Caribbean! Wij zijn een snelgroeiende, succesvolle IT-dienstverlener in de Cariben. Vanuit ons kantoor in Paramaribo werken wij aan boeiende projecten in binnen- en buitenland.

In Suriname, het Caraïbisch gebied, Guyana en verschillende andere landen in onze regio bedenken en ontwikkelen we innovatieve IT-oplossingen voor overheden en bedrijven. Ook voeren we projecten uit met Qualogy in Nederland, voor uiteenlopende Europese organisaties.

Trots!

Ik ben trots op het feit dat onze klanten complexe en bedrijfskritische projecten aan ons toevertrouwen. En dat wij al onze projecten met succes afronden. Ook als een project tegenzit, overtreffen we de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Daarom ben ik ook zeker trots op ons team, dat zich 100% inzet voor onze ambitie: de beste IT-dienstverlener van onze regio zijn.

Een familie

Omdat we hard groeien zijn we voortdurend op zoek naar talenten met een relevante opleiding en/of achtergrond. Bij ons kom je terecht in een familie van topperformers die elkaar helpen om beter te worden en de beste te blijven.

Wij delen onze kennis

Je moet écht een drive hebben om bij ons te passen: een passie voor IT, een passie voor verbetering en een gezonde teamspirit. We zijn streng als het gaat om kwaliteit en durven elkaar aan te spreken om hiermee als geheel sterker te worden. Ook moet je leergierig zijn. In de IT gaan de ontwikkelingen immers razendsnel. Daarom delen wij onze kennis met elkaar. Jij moet bereid zijn te leren van je collega’s en je collega’s leren graag van jou. 

Veel zelfstandigheid

Pas je bij ons? Dan is het een feest om bij ons te werken! Wij bieden veel zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, regionale inzetbaarheid, een goed salaris, prima secundaire voorwaarden, jaarlijkse certificeringen en doorgroeimogelijkheden. 

Je profiteert van onze groei

Je profiteert daarbij ook van de groei van Qualogy zelf. Dat schept steeds meer mogelijkheden voor onze teamleden. Zo starten we dit jaar met nieuwe projecten in o.a. Trinidad en Puerto Rico. En op technisch gebied zullen wij veel aandacht besteden aan onze inhouse ontwikkelde cloud-oplossingen. Ook gaan we van start met nieuwe dienstverlening op het gebied van Data Science. Hiermee stellen we organisaties in staat om meer te halen uit hun (big) data.

Zie ik je binnenkort?

Spreekt dit je aan? Kijk dan eens bij onze vacatures of stuur ons je cv en motivatie. En wie weet zie of spreek ik je binnenkort voor een kennismaking of sollicitatiegesprek! Heb je vragen, aarzel niet en neem contact met me op.

Nilesh: “Pas je bij ons? Dan is het een feest om bij ons te werken!”