Mijn eerste 3 jaar als ‘Q-collega’

Sinds 2012 werk ik bij Qualogy als Oracle Fusion Middleware Architect. Sindsdien heb ik bij ons bedrijf mooie kansen gekregen. Zo ben ik sinds dit jaar ook Fieldmanager en ontwikkel ik me als auteur. Ook ben ik volledig gesupport in mijn nominatie en uiteindelijke benoeming tot Oracle ACE.

In 2012 ben ik gestart bij Qualogy omdat ik hier de mogelijkheid kreeg om binnen de Engineered Stack mijzelf verder te profileren en uitdagende projecten te gaan doen in de Oracle Fusion Middleware stack. Als Oracle Fusion Middleware Architect adviseer ik klanten in de keuzes die ze kunnen maken op het gebied van Oracle Fusion Middleware. Ik help ze met de architectuur en uiteindelijke implementatie, integratie en operationeel beheer.

Als Fieldmanager begeleid ik collega’s in hun carrière, ambities en huidige werkomgeving. Ook beoordeel ik ze op hun kwaliteiten en prestaties. Tot slot spreek ik regelmatig op conferenties, geef ik lezingen en trainingen en schrijf ik blogs en boeken over mijn vak.

Samen met ons projectteam bij VGZ Samen met ons projectteam bij VGZ

Waarom Qualogy?

Elk bedrijf heeft zijn plussen en minnen; Qualogy is daar zeker niet vrij van. Maar ons bedrijf voelt voor mij wel als een soort familie waar ik erkenning krijg voor mijn werk. Qualogy heeft mij ook volledig ondersteund in mijn verdere ontwikkeling als auteur plus nominatie en uiteindelijk benoeming tot Oracle ACE.  Ik draag dan ook met trots uit op de vele seminars waar ik spreek, dat ik voor Qualogy werk.

Het meest uitdagende aan mijn functie vind ik de verscheidenheid aan klanten welke ik bedien. Ook het meelopen in het Presales traject en veel bezig zijn in de Solution Architectuur daagt mij uit: ik bedenk zelf oplossingen en zie dit na een periode live gaan. 

De onderlinge ‘Q-collega’s’

In mijn team waardeer ik de prettige sfeer. Ondanks de informele sfeer, kent iedereen zijn verantwoordelijkheden. Samen halen we nieuwe interessante mogelijkheden, klanten en opdrachten binnen.

Bij ons bedrijf passen mensen die zich willen binden aan onze bedrijfsfilosofie: jezelf ontwikkelen, binding met je onderlinge ‘Q-collega’s’ – ook als je die niet altijd ziet. Ook is het belangrijk dat je enthousiast en passievol met je werk bezig wil zijn. Dat betekent: proactief zijn, investeren in jezelf. Spreekt dit jou aan? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet tot ziens bij Qualogy!

Michel: “Ons bedrijf voelt voor mij als een soort familie waar ik erkenning krijg voor het werk dat ik doe”