Vertaal jij technische termen naar ‘gewone mensentaal’?

Qualogy zoekt een nieuwe collega: een Oracle Apex Consultant. Binnen het Apex-team bouw je applicaties en geef je advies en ondersteuning aan klanten. Heb je interesse in deze functie? Ik vertel je graag welke kwaliteiten je dan in huis moet hebben én ik geef je tips voor het sollicitatiegesprek.

Het Apex-team valt onder de afdeling Qualogy Applications. Deze afdeling helpt klanten bij het implementeren en beheren van Oracle-softwarepakketten. Word jij onze nieuwe Oracle Apex Consultant? Dan kom je te werken in een klein team met maximaal vijf anderen. Als Apex-specialist word ook ik één van jouw directe collega’s.

Jouw inspanningen vallen direct op

Bij Qualogy is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng en ondernemerschap. Als Apex Consultant lever je zelf een duidelijke bijdrage aan het gewenste eindresultaat: een tevreden klant of eindgebruiker. Dat vind ik zo leuk aan werken in een klein team. Jouw inspanningen vallen direct op. Jij moet het verschil maken, alleen én samen met je collega’s. Zelfredzaamheid, op elkaar kunnen vertrouwen en goede communicatie is dan ook erg belangrijk binnen het team.

Gewone mensentaal?

Binnen deze functie heb je veel één-op-één-contact met klanten. Bij (technische) vragen kunnen ze altijd bij je terecht en kun jij een oplossing bieden. Het is dus belangrijk dat je veel ervaring hebt met verschillende ontwikkelmethodes en technieken. En misschien nog belangrijker: jij weet de technische termen eenvoudig te vertalen naar ‘gewone mensentaal’. Want de klant hecht andere waarde aan techniek dan jij. Techniek is een middel om de klant te helpen en jij moet aan de klant laten zien hoe dat precies werkt.

Maak jij als Oracle APEX Consultant het verschil? Maak jij als Oracle APEX Consultant het verschil?

Dat extra stapje

Bij Qualogy geldt: ‘niet lullen, maar poetsen’. Dat betekent niet alleen ‘doen’, maar ook: is de tijd krap? Zet dan tóch de juiste dingen in om het gewenste resultaat te bereiken. Dat extra stapje zetten is erg belangrijk. Dat zie ik terug bij al mijn collega’s: iedereen gaat ervoor. Dat maakt dat werken bij Qualogy zo’n goed gevoel geeft.

Een sollicitatietip van mij

Kom je solliciteren? Bereid je dan alvast voor op een gesprek met onze directeur, Paul Mehilal. Er zijn 3 gespreksrondes en bij één van deze rondes gaat hij graag met jou in gesprek om zelf te ontdekken: wie ben jij en waar ga jij voor? Dat een directeur de tijd neemt om al zijn nieuwe medewerkers te spreken, toont mij hoe betrokken iedereen is bij Qualogy!

Heb ik je overtuigd en wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan op de vacature Oracle Apex Consultant. Veel succes!