Welkom bij Qualogy

Als CEO van Qualogy heet ik je van harte welkom bij ons bedrijf. Vanuit Nederland en vanuit de Cariben werken we met ruim 210 collega's samen aan kwaliteit in IT-dienstverlening, dat is waar de naam 'Qualogy' voor staat. Ons belangrijkste kapitaal hierbij zijn onze mensen, met hun ervaring en expertise.

Ik hoop dat Qualogy wordt ervaren als een ‘mensenbedrijf’. De meeste collega’s kennen elkaar bij naam. Er is weinig hiërarchie. Je kunt zo binnenlopen in mijn kantoor. Wij investeren continu in onze mensen. In hun welbevinden, de opleidingsmogelijkheden en in de onderlinge sfeer. Ik vind dit één van mijn belangrijkste verantwoordelijkheden.

We werken nauw samen in Agile-teams We werken nauw samen in Agile-teams

Consult – Build – Operate

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is: ‘Consult – Build – Operate’. Van advies en ontwikkeling tot implementatie en monitoring. Hiervoor werken we nauw samen in Agile teams met ervaren experts. Gemiddeld heeft elke collega acht jaar ervaring met eersteklas Oracle-, Java- en andere technieken. 

Klantwensen van de toekomst

Bij Qualogy kijken we verder dan de waan van de dag. We willen inspelen op de toekomstige wensen van onze klanten. Daarom zijn we continu bezig om nieuwe technologieën te ontdekken en te leren toepassen. Wij investeren nu volop in Data Science. Zodat onze klanten straks beter, effectiever en tegen lagere kosten werken.

De technologische vooruitgang gaat steeds sneller. In de toekomst wordt het mogelijk om datasets te combineren voor onze klanten in retail, zorg en de financiële sector. Data Science gaat hen ongekende mogelijkheden bieden. We werken op dit vlak samen met het LIACS, het informatica-instituut van de Universiteit Leiden.

Passie voor technologie

Wetenschap, technologie en innovatie zijn belangrijk voor mij en voor veel collega’s. Technologische singulariteit is zo'n thema waar we het over hebben en bijeenkomsten over organiseren. Dit geeft ons energie. Net zoals ik bij Qualogy een werkomgeving wil creëren vol energie, waar jij je snel kunt ontwikkelen in teams met gedreven collega’s.

Ontdek Qualogy: werken aan innovatieve projecten voor grote klanten, in een positieve en informele werksfeer. Krijg jij energie van Oracle-, Java-, Web2.0 en Agile? Wil je bijdragen aan de IT van de toekomst, waarin o.a. Data Science een cruciale rol zal spelen? Bekijk deze site en ontdek wie we zijn. Wellicht tot ziens in Rijswijk of in Paramaribo!

Paul: “Ik hoop dat Qualogy wordt ervaren als een ‘mensenbedrijf’. ”