Wij zijn net zo gek op Java als jij!

Tijdens een sollicitatiegesprek herken ik het direct: die twinkeling in de ogen. Bij Qualogy werken mensen met een passie voor techniek. We zijn trots op onze mooie projecten zoals ING online bankieren en de online Albert Heijn supermarkt. Tegelijk biedt Qualogy de voordelen van een kleiner bedrijf, zoals werken in een hecht team en veel ruimte voor jouw initiatief. We zoeken een Senior Java Ontwikkelaar. Iets voor jou?

Java is de meest gebruikte open source technologie binnen automatisering en wordt continu vernieuwd. Het is technologie waar je echt wat mee kunt. Maar dat hoeven we jou niet te vertellen. We zoeken een collega met veel kennis van Java en de nieuwste versies. Iemand die zichzelf continu blijft ontwikkelen, die steeds op zoek is naar de nieuwste features. Dit werkt alleen als je er plezier in hebt!

Klein genoeg om groots te zijn

Qualogy is een groot bedrijf, waar jij je inzet voor aansprekende projecten bij grote klanten als Ahold, ING en Rabobank. Tegelijk zijn we klein genoeg om oog te hebben voor jou als individu. Veel collega’s kennen elkaar bij naam en we werken in een familiare sfeer. Zeker met de collega’s in je vakgroep heb je veel contact.

De Java-collega’s kennen elkaar goed en het kennisniveau is heel hoog. De collega’s bellen elkaar gerust met de meest specifieke vragen. In kennissessies bespreken we nieuwe technieken en versies. Je kunt trainingen volgen, boeken lezen, seminars bijwonen. Bijna niets is te gek. Bij ons krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen.

Op de afdeling bij Qualogy Solutions Op de afdeling bij Qualogy Solutions

Scrum- of DevOps-teams

Je werkt meestal op locatie bij de klant. Zo’n opdracht duurt ongeveer een jaar. Je werkt meestal in een team met Qualogy-collega’s. Het vraagt veel van jou op het gebied van communicatie. Bij Qualogy werken we in Scrum- of DevOps-teams. Dit betekent o.a.: veel aandacht voor het teamproces en samenwerking, elkaar feedback geven en goed contact met de klant.

Jouw passie voor techniek maakt jou hierbij ook tot een initiatiefrijke en assertieve collega. Jij vraagt je af wat de klant écht wil. Is de opzet van de klant wel de slimste manier? Of kan het beter? Als Senior Java Ontwikkelaar ga je in gesprek met de klant als adviseur. Ook daarom zoeken we iemand met ervaring. Jij bent ambassadeur voor Qualogy en ons merk staat voor kwaliteit.

Ben jij een ervaren Java Ontwikkelaar? Ben je gek op technologie? Kom gewoon eens met ons praten. Mail mij gerust om een afspraak te maken.

Jelle: “We zijn trots op onze mooie projecten zoals ING online bankieren en de online Albert Heijn supermarkt”