Word jij onze Sales-/Accountmanager Data Science?

Deze functie is inmiddels ingevuld

Als Manager bij Qualogy Solutions zoek ik een nieuwe collega voor ons professionele Data Science-team. Zie jij nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze business? En weet jij hoe je onze complexe Data Science-oplossingen op een laagdrempelige manier overbrengt op onze relaties? Dan kom ik graag met je in gesprek. 

Vanuit ons kantoor in Rijswijk bedenkt en ontwikkelt ons team tal van innovatieve Data Science-oplossingen voor onze data driven relaties. We helpen organisaties meer waarde te halen uit hun bedrijfsgegevens. Bijvoorbeeld door middel van Predictive Analysis, Data Visualisation en Machine Learning Solutions. Als Sales- en Accountmanager houd jij je bezig met de strategie van onze afdeling. Hoe kunnen wij onze Data Scientists commercieel aantrekkelijk maken?  

Om tafel met bestaande contacten

Als onze nieuwe collega ga je onder meer op zoek naar de kansen en wensen in Data Science bij onze bestaande relaties. Data Science is upcoming en veel organisaties willen er iets mee, maar weten niet exact hoe. Aan jou de uitdaging om met het management van deze organisaties om tafel te komen. Jij brengt de wensen in kaart en laat zien wat wij hierin als Qualogy kunnen betekenen. 

Is dit straks je nieuwe werkplek? Is dit straks je nieuwe werkplek?

Nieuwe relaties aangaan

Natuurlijk ga je ook op zoek naar nieuwe potentiële relaties. Veel research doen is belangrijk. Op het internet kom je vaak berichten tegen van organisaties die zich al bezighouden met Data Science. Lees je bijvoorbeeld een bericht van een organisatie die – door data te doorgronden - naar manieren zoekt om efficiënter om te gaan met brandstof? Dan neem jij contact op om uit te zoeken of Qualogy hieraan bij kan dragen. 

Wie ben jij?

We zoeken iemand die de ‘data driven wereld’ begrijpt en ervaring heeft met big data. Tegelijk is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. De oplossingen die onze Data Scientists maken, zijn gebaseerd op complexe wiskundige modellen en algoritmes. Het is belangrijk dat jij begrijpt hoe het technisch gezien in elkaar zit. Tegelijk moet je de vertaalslag kunnen maken naar onze klant: jij legt het allemaal in begrijpelijke taal uit en je overtuigt met sterke Proof of Concepts. 

Veel contact met Data Scientists

Het is dus niet zomaar een salesfunctie. Specifieke kennis en ervaring in big data zijn echt een must. Het is niet zo dat jij je opsluit in je kantoor met een telefoonlijst en deze afbelt. Het is belangrijk dat je actief meedenkt over concepten, want die zijn er nog niet. Je bent dan ook veel te vinden bij onze Data Scientists, zodat je een goed beeld krijgt van wat er speelt. Zo doe je waardevolle informatie op die je vervolgens weer kunt inzetten tijdens jouw salespitch. 

Ons team

We zijn een compact en hecht team, dat bestaat uit zo’n 9 collega’s. Er heerst een informele sfeer en er zijn korte lijnen. Zo staat bij Qualogy de deur van onze directeur altijd open. Als onze nieuwe collega krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in Data Science. Je werkt aan zowel Nederlandse als internationale projecten en focust je op ‘next gen’ technologieën. Als je het mij vraagt is er niets mooiers dan mee te draaien met dit soort trajecten en onze slimme en doordachte oplossingen op een laagdrempelige manier over te brengen bij onze klanten! 

Bekijk de vacature en reageer