EMPOWHER BY QUALOGY

Diversiteit in code: samen sterk

Tech heeft haar nodig

Vrouwen in IT: onbegrensde mogelijkheden

Bij Qualogy geloven we in de kracht van vrouwen in de IT-industrie. EmpowHER is ontstaan uit de overtuiging dat door vrouwen samen te brengen, te inspireren en te ondersteunen, we een positieve impact kunnen hebben op de IT-wereld en daarbuiten.

Ons doel is eenvoudig maar krachtig: we willen een platform bieden waar IT-vrouwen samenkomen om te leren van elkaars ervaringen, hun professionele netwerk uit te breiden en elkaar te inspireren om te groeien en te bloeien in een nog steeds overwegend mannelijke branche.

Aanmelden/Register EmpowHER 30 November

join us in empowher!

Op donderdag 30 november organiseren wij een event speciaal om de kracht van vrouwen in de IT te vieren en te versterken. We nodigen je uit om vrijblijvend deel te nemen aan een programma vol inspiratie, herkenning en nieuwe ontmoetingen. Centraal staat ons doel: verbinden, inspireren en versterken! Let op: het programma en de workshops zijn in het Engels.

Wat kan je verwachten?

  • Inspirerende sessies: Laat je inspireren door sprekers en sessies die gericht zijn op persoonlijke en professionele groei. Ontdek hoe je obstakels kan overwinnen en je eigen weg kan banen in de IT-wereld.
  • Herkenning: Vrouwelijke vakgenoten delen hun ervaringen en de reis van hun IT-carrière.
  • Verbinding en netwerken: Maak nieuwe connecties en bouw relaties op met gelijkgestemde IT-professionals. Deel ervaringen, leer van anderen en creëer nieuwe samenwerkingen
  • Versterking: Laat je empoweren met praktische kennis en tools om je leiderschapspotentieel te ontwikkelen, je carrière naar nieuwe hoogten te brengen en (meer) zelfvertrouwen op te bouwen.
  • Ontspanning: In een informele setting genieten van een avond me-time, natuurlijk inclusief diner & drankjes.

EmpowHER 

Donderdag 30 november 2023
16:00 - 21:00 uur
Locatie: Gebrouwen door Vrouwen - Amsterdam
Bereikbaarheid:

Openbaar Vervoer:
Vanaf Amsterdam CS met tram 17 naar halte Nicolaas Beetsstraat (19 minuten)

Auto & parkeren:

  • ParkBee Overtoom – Constantijn Huygensstraat 4, Amsterdam
  • P&R Bos & Lommer: vanaf daar tram 7 naar halte Witte de Withstraat (12 minuten)
  • P&R RAI: vanaf daar metro 50 of 51 naar Station Lelylaan, overstappen op tram 17 naar halte Witte de Withstraat of tram 1 naar halte Jan Pieter Heijstraat (Overtoom) (30 minuten) 


Aanmelden

Bij EmpowHER draait alles om jou en je groei. We geloven in de kracht van de IT-vrouwen, jij ook? Mis deze kans niet om aan jouw groei te werken. Meld je nu aan voor EmpowHER op 30 november en maak je klaar voor een programma vol inspiratie, verbinding en empowerment!

AANMELDEN/REGISTER