Qualogy Academy
maak(t) je DROMEN WAAR

Leren èn een lekker salaris verdienen

De leukste feestjes en events

Goede begeleiding en aandacht voor jouw carrière

Samen leren en kennis delen zijn twee kernbegrippen binnen Qualogy. Of je nu nog op school zit, net afgestudeerd bent of al meer werkervaring hebt, bij Qualogy zit je goed. Bij ons loop je blikverruimende stages, volg je traineeships waarmee je je carrière een kickstart geeft, en ontwikkel je als collega nieuwe hard en soft skills tijdens uitdagende trainingen. Ben jij klaar om jezelf een boost te geven?

Bekijk Q-academy vacaturesQ-academy werk(t) aan jouw toekomst!Onze Traineeships

Heb jij altijd gedroomd van een carrière in de IT? Dan is dit je kans om die droom waar te maken! Met een traineeship van Qualogy Academy word jij in 3 tot 4 maanden klaargestoomd tot junior developer. En het mooie is dat je leert en tegelijkertijd een mooi salaris verdient. Je arbeidscontract heb je al op zak! Zodra je het traineeship succesvol hebt doorlopen, ga je direct aan de slag als developer.

Traineeships in 2023

Wil jij Java-, Oracle-, of Mendix-ontwikkelaar worden? Bij Qualogy kan het! Voor 2023 staan deze drie traineeships op het programma. Klik hieronder voor meer informatie:

 • Java
 • Oracle (APEX en PL/SQL)
 • Mendix

Bekijk onze vacatures

Zo ziet een traineeship eruit

Ieder traineeship heeft natuurlijk zijn eigen specifieke inhoud. Maar het programma ziet er grofweg hetzelfde uit. In de eerste helft leer je de theorie via zelfstudie, online en klassikaal leren. Dan volgt een certificering. In de tweede helft voer je een praktijkopdracht uit. Samen met je medestudenten bouw je een applicatie. Daarna behaal je weer een certificaat. Na maximaal 4 maanden mag jij jezelf junior developer noemen. Het is een intensief traject maar er is ook veel ruimte voor fun en ‘vier je succes’ momenten.

Je krijgt les van een ervaren docent. Zo ben je verzekerd van een goede kennisoverdracht. Daarnaast is er altijd een betrokken en ervaren Q-collega beschikbaar die je gedurende het traineeship begeleidt. 

Je volgt het traineeship samen met maximaal 7 anderen. Je komt dus terecht in een hecht team dat veel samenwerkt. Lees hier hoe Avinash, oud-deelnemer van het Mendix-traineeship, dit heeft ervaren.

“Deel uitmaken van zo’n energieke en gemotiveerde groep is echt super." - Avinash Soerdjbali


IETS VOOR JOU?

Wil je deelnemen aan een traineeship bij Qualogy Academy? Dan is grote interesse in IT onmisbaar. Ook (enige) ervaring in het vakgebied is nodig. Zeker voor het Java-traineeship is een achtergrond in software engineering gewenst. Bij voorkeur heb je een hbo-opleiding richting IT op zak. Twijfel je of je voldoende achtergrondkennis hebt? Meld je gerust aan! Samen kijken we of jij en het traineeship een goede match zijn.

Waarom een traineeship?

 • Je vangt twee vliegen in één klap: leren én geld verdienen.
 • Alle kennis opdoen die je nodig hebt om junior developer te worden. 
 • Veel praktijkervaring opdoen. 
 • Begeleiding door een betrokken, ervaren Q-collega.
 • Je wordt goed gecoacht en gemanaged en je kunt al je vragen kwijt. 
 • Het is gewoon heel gezellig! 
 • Je bent direct verzekerd van een contract. 
 • Je viert natuurlijk alle Q-feestjes mee.
 • Na afloop kun je meteen aan de slag als developer. Bij Qualogy zelf of als consultant (samen met een senior) bij een van onze klanten.

Bekijk onze vacatures

STAGE LOPEN BIJ QUALOGY

Meewerken aan vernieuwende projecten, veel leren in korte tijd, samenwerken met experts, en jouw frisse blik delen. Dat is stage lopen bij Qualogy. Jij leert van ons, maar wij leren ook graag van jou!

Of je nu een meewerkstage of afstudeerplek zoekt. Op mbo-, hbo- of wo-niveau. We got you. In onze multiculturele organisatie vind je genoeg mogelijkheden. Ga jij aan de slag op een van onze toffe projecten? Loop je mee met IT-beheer? Of ligt jouw hart meer bij HR of marketing? Het kan allemaal!

Bekijk onze stages

Trainingen voor collega’s

Als Qualogy-consultant onderscheid jij je met verregaande IT-kennis. Om die kennis up-to-date te houden, kun je deelnemen aan interne trainingen. 

Naast deze trainingen in ‘hard skills’, vind je binnen de Qualogy Academy ook ‘soft skills’-trainingen. Denk hierbij aan jezelf presenteren, communiceren en omgaan met conflicten. Iedere consultant volgt één zo’n soft skills-training per jaar. Nieuwe collega’s volgen het basiscurriculum dat bestaat uit vijf soft skills-trainingen. 


Dáárom QUALOGY ACADEMY!

Qualogy is een relatief kleinschalig familiebedrijf. Die warme sfeer voel je door de gehele organisatie. Er is aandacht voor iedereen, ook voor jou en jouw ambities. En er is aandacht voor kennis en innovatie. Qualogy heeft een echte kenniscultuur. Samen leren en ontwikkelen we verder. Als trainee of stagiair ben jij daarvan het bewijs. Al sinds 2012 zijn wij trotse Oracle Platinum Partner. We werken hard om voorop te blijven lopen. Net als we dat doen voor onze andere kennisgebieden..

Meer over ons

Q-ACADEMY VACATURES

9150

9083