Arbeidsvoorwaarden

Kom je bij Qualogy werken, dan word je lid van de Qualogy-familie. In ons veelzijdige bedrijf werken collega’s inhouse aan innovatieve projecten met de nieuwste technologieën. En onze ervaren consultants ondersteunen dagelijks grote (internationale) klanten. Een goed salaris is altijd de basis. Onze extra voorwaarden maken van Qualogy een top employer, zoals een unieke bonusstructuur en een ruim opleidingsbudget.

Hieronder vind je een greep uit onze voorwaarden. Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem dan contact met ons op via career@qualogy.com of bel 070 219 5322.

Basissalaris en vakantiegeld
Bij Qualogy verdien je een uitstekend basissalaris. We baseren dit op je opleidingsniveau, werkervaring, je IT-skills en leeftijd.
In mei krijg je 8% vakantiegeld uitbetaald.

Aantrekkelijke bonussen
Goede prestaties belonen we: Qualogy heeft aantrekkelijke bonussen voor al haar medewerkers. Medior en senior consultants hebben een eigen, unieke en transparante bonusstructuur. Met de bonus deel je mee in de omzet die jij voor Qualogy maakt. En je groeit mee met de organisatie, want hoe langer je bij ons werkt, hoe hoger het percentage van je bonus. Deze kan oplopen tot 50%.

Vakantie- en Q-dagen
Je krijgt 30 vakantiedagen per jaar, waarvan 1 Q-dag (een extra vrije dag die door Qualogy wordt bepaald) en 1 diversiteitsdag die je zelf kan inzetten op een feestdag naar keuze. 

Ontwikkelbudget
Qualogy is een kennishuis. We stimuleren je continu jezelf te blijven ontwikkelen. Je krijgt per jaar 2.500 euro aan ontwikkelbudget. Heb je hier niet genoeg aan? Uitstekend, want dan ben je écht bezig met ontwikkeling en denken wij graag met je mee.

Pensioen
Droom je al over alle dingen die je op je oude dag nog wilt gaan doen? Qualogy heeft een pensioenvoorziening voor al haar medewerkers bij Zwitserleven.

Laptop & telefoonkostenvergoeding
Niemand houdt van onnodig wachten, daarom stelt Qualogy een highend laptop ter beschikking waar al je software razendsnel op draait. Hierbij heb je de keuze tussen een Windows en MacBook. Gebruik je liever je eigen laptop? Dat kan, want we hebben een goed BYOD-beleid. Standaard vergoeden we jouw telefoonkosten tot een maximum van 40 euro per maand en naar rato bij een parttime dienstverband.

Mobiliteitsvergoeding
Qualogy heeft mobiliteitsregelingen voor consultants en staf. Consultants hebben de keuze tussen een mobiliteitsbudget en een leaseauto met tankpas. De tankpas is ook in het buitenland te gebruiken. Voor staf geldt de eerste drie jaar een mobiliteitsbudget.

Collectieve zorgverzekering: ONVZ
Profiteer van de uitstekende collectieve zorgverzekering bij ONVZ. Als collega van Qualogy ontvang je een aantrekkelijke collectiviteitskorting.

Oppas van de zaak
Eén van de meest lastige puzzels voor ouders is: hoe richt ik de zorg voor de kinderen in? En helemaal als er een onverwachte kink in de kabel komt omdat je kind ziek is, de opvang gesloten is vanwege personeelstekort of omdat er geen vervanger is voor de zieke leerkracht. Met een ‘oppas van de zaak’ via Qualogy ben je flexibeler om met deze niet-planbare gevallen om te kunnen gaan.

Bedrijfsfitness regeling
De gezondheid van onze collega's vinden we natuurlijk heel belangrijk. Om daar onze bijdrage aan te leveren, bieden we een bedrijfsfitnessregeling aan.

Evenementen
Bezoek met je collega’s interessante evenementen, beurzen en meetups. Bijvoorbeeld J-Fall, Devoxx, APEX World en Oracle OpenWorld en Java One.

Kennissessies, borrels en uitjes
We organiseren regelmatig leuke kennissessies, borrels, lunches en uitjes. Ook zijn het jaarlijkse zomer- en kerstfeest mooie hoogtepunten. Kinderen en partners zijn van harte welkom. Tijdens de Qennisdag geven collega’s presentaties, de dag wordt afgesloten met een borrel en lekker eten.