Quality met de hoofdletter Q

Werken met de nieuwste technologieën

Echte aandacht voor jou

Diversiteit is onze kracht

De nieuwste technologieën en innovatie. Jij komt er graag je bed voor uit. Onze naam staat voor ‘Quality in Information Technology’. En kwaliteit leveren is voor jou belangrijk. Samen creëren we vernieuwende IT-oplossingen voor toonaangevende organisaties in binnen- én buitenland. Ontplooi jezelf en werk met collega’s die dezelfde gedrevenheid hebben als jij. Samen ontdekken we nieuwe manieren om de beste resultaten te leveren. Doe met ons mee!

Bekijk onze vacatures

Maar wat wil JIJ eigenlijk?

Een succesvolle carrière als Java Developer bij de grootste supermarktketen van Nederland? Of een kleurrijke IT-carrière in tropisch Suriname? Bij Qualogy is het allemaal mogelijk! Vertel ons hoe jouw ideale baan eruitziet, dan zoeken we samen naar een weg die jouw droom werkelijkheid maakt. En misschien zelfs wel beter!


LEER JIJ VAN ONS, DAN LEREN WIJ van jou

Bij Qualogy stimuleren we je om te ontdekken. Volg die cursus, ga naar dat evenement en geef die presentatie. Je kunt je niet alleen in jouw vakgebied ontwikkelen, maar ook in de breedte. Werk jij met Java en wil je meer leren over Mendix? Het is allemaal mogelijk. Of je nu 20 of 2 jaar ervaring hebt, we stimuleren je. En wij leren ook graag van jou.


Zoek je diversiteit? Gevonden!

Bij ons werken meer dan 15 culturen samen. Of je nu uit Suriname, China, India of Nederland komt, iedereen wordt geaccepteerd. Ook jij. Qualogy is een familiebedrijf. En dat voel je aan alles. De directeur is gewoon op de werkvloer te vinden en het contact is altijd laagdrempelig. Iedereen is gelijk en tegelijkertijd anders. Wij geloven dat verschillen juist verbinden. En dat wij én onze opdrachtgevers daarmee verder komen. Diversiteit, verbinding en saamhorigheid.


Ready, set, go!

Als je bij ons start, brengen we jouw wensen in kaart. Hoe ziet jouw werk-privébalans eruit? Werk je liever met Apple of met Windows? Wat verwacht je van je manager? Wil je vaste begeleiding of ga je het liever zelf uitpluizen? Het is allemaal mogelijk. Jij hoeft niet in een vast plaatje te passen. Zo zorgen we er samen voor dat jij het naar je zin krijgt bij Qualogy. En dat het zo blijft.


Een klein bedrijf met grote voordelen voor jou

Bij Qualogy vind je alle voordelen van een grote IT-organisatie in een klein bedrijf. We bieden je dezelfde arbeidsvoorwaarden. Misschien wel beter. Jij wordt gewaardeerd. En die waardering uiten we niet alleen door jou goed te betalen. Jij verdient meer. Daarom hebben we een zeer ruim pakket aan arbeidsvoorwaarden.


SAMEN WERKEN, SAMEN VIEREN

Naast gezamenlijke kennissessies met lunch (van een broodje kroket tot aan roti), organiseren we leuke uitjes en bijvoorbeeld jaarlijks het Qualogy Zomerfeest. Het gezin mag lekker mee. Leuke activiteiten, zoals een Strong Viking Run of een barbecue workshop, horen er helemaal bij. Je kunt het zo gek niet bedenken, zo lang er maar lekker eten is.

Qualogy IN GETALLEN


15+

Nationaliteiten

250+

Collega’s in Nederland

90+

Collega’s in Caribbean


19%

Van onze klanten zijn (semi) overheidsinstellingen

46%

Van onze klanten is beursgenoteerd

70%

Van onze collega’s zijn seniors met 5+ IT-ervaring

Diversity- Quality- Qualogy

Samen met gelijkgestemde, gedreven collega’s werken aan vernieuwende oplossingen voor uiteenlopende IT-vraagstukken bij de meest toonaangevende bedrijven en organisaties. Dat doe je bij Qualogy. Bij ons vind je alle voordelen van een groot IT-bedrijf in een klein bedrijf. In ons multiculturele familiebedrijf voel je je meteen thuis. Onze diversiteit verbindt ons. Het brengt ons én onze opdrachtgevers verder. Er is aandacht voor jou en jouw carrière. Wat wil je leren? Wat vind je belangrijk? Hoe ziet jouw ideale werk-privébalans eruit? Samen creëren we jouw ideale werksituatie. Zodat jij nu én in de toekomst met plezier werkt bij Qualogy.

DAAROM KIEZEN ONZE COLLEGA’S VOOR QUALOGY