4 maart 2024

Het is weer bijna zover; Qualogy komt naar APEX World 2024 op 21 en 22 maart. Dit jaar op een nieuwe locatie in Amersfoort. Dat wil je niet missen!

Qualogy staat altijd in het teken van kennis delen, persoonlijk contact en niet alleen samen werken maar ook samen vieren. Deze elementen komen allemaal bij elkaar in onze stand. Onze eigen Wouter de Waard deelt zijn kennis tijdens de eerste eventdag en inspireert ook graag jou.

Maar, er is meer! Hou je van een beetje nostalgie? Kom dan old school gamen bij onze stand. Daag jezelf en jouw vakgenoten uit voor een potje en laten we samen terug in de tijd gaan. Natuurlijk praten we ook graag met je bij. Het is de perfecte manier om even te ontspannen tussen de sessies door.

Dus, ben je klaar om je APEX-kennis een boost te geven, te netwerken met gelijkgestemden en gewoon een leuke tijd te hebben? Zorg dan dat je ons opzoekt op APEX World 2024. We kunnen niet wachten om je daar te zien en spreken! Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site van NLOUG

Houd onze socials in de gaten voor meer info. Zie je daar! 


 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!